Sony 4 iznajmljivanje

By on 12 новембра, 2016

Sony 4 iznajmljivanje Beograd, 064/42-43-335

 

– Veliki izbor igara, besplatna dostava u najkraćem roku, originalni džojstici, 10 igara po izboru.

U paketu se dobija:
-PS4 konzola sa kablovima
-2 ili 4 bežična originalna džojstika
-10 igara po izboru
-Besplatna dostava u najkraćem roku
-Najpopularnije igre: PES 18, FIFA 18, NBA2K18, GTA 5, Mortal Kombat, UFC…

OBAVEZNA LIČNA KARTA!!!
SVE KONZOLE IMAJU UGRAĐEN ČIP ZA PRAĆENJE UREĐAJA!!!

Sony 4 iznajmljivanje: od 1799 din/24h-Besplatna dostava, za više dana pozvati! 064/42-43-335

— Za redovne igrace posebni popusti —

Playstation 4 ugledao je svetlost dana novembra 2013 godine sa zakašnjenjem od 1 godine. Sony 4 iznajmljivanje smo uveli u ponudu odmah po izlasku. Može se pohvaliti najjačim hardverom, najboljim izgledom i odličnim džojsticima koji su unapređeni za jedinsveni osećaj prilikom igranja Playstation 4 konzole. Krenimo prvo od procesora i grafičkog čipa, ovoga puta su procesor i grafika integrisani u jedan čip zvani APU (AMD Accelerated Processing Unit).

Playstation 4 procesor sastoji se od 2 modula sa po 4 jezgra i može obavljati trilione računskih operacija u samo jednoj sekundi. PS4 poseduje 8 GB RAM memorije najnovije generacije DDR5, ova ultra brza RAM memorija odvaja Playstation 4 od konkurencije jer se može naći samo u ovoj konzoli. DDR5 RAM memorije ce se tek 2020 godine ugradjivati u PC konfiguracije, sony je kao i obično opet otišao ispred vremena da bi obezbedio dinamičniju i realniju igru svojim korisnicima.

Grafički čip (GPU) baziran na AMD Radeon tehnologiji obezbeđuje vrhunsku sliku u 4k rezoluciji. Redizajnirani džojstik dualshock 4 je ostao klasičnog oblika ali je pretrpeo velike promene, najveća promena je dodavanje centralnog touchpad-a koji podržava dva prsta u isto vreme radi lakšeg i bržeg pisanja. Tastere select i start je zamenio taster options a ostali tasteri su zadržali iste pozicije kao na prošlim generacijama dualshock džojstika.

Treba naglasiti da Playstation 4 konzola ima savremen i skladan dizajin za razliku od Xbox One konzole koja je dosta veća i teža od PS4. Većina korisnika se baš zbog dizajna odlučuje za kupovinu Playstation 4 konzole nego za Xbox One za koji kažu da izgleda kao video rekorder sa početka 80-tih godina. Prvi model Playstation 4 konzole težak je 2,8 kg a PS4 slim model svega 2,1 kg i najlakša je konzola na tržistu.

Najnoviji dodatak koji se tek pojavio za Playstation 4 je Playstation VR, sistem koji će iskoristiti hardver konzole za moderne VR aplikacije. Neke od igara koje će podrzavati VR: Star Wars-Battlefront, Batman-Arkham VR, Eagle Flight, Farpoint, Gran Turismo Sport, Driveclub VR, Ace Combat 7. Playstation VR može igrati jedan igrač po konzoli i neophodna je Playstation kamera.

Najlepša vest za vlasnike 4K televizora je ta da je 10 novembra 2016 izašao Playstation 4 Pro sa jačom procesorskom snagom i jos jačom grafikom. Konzola podrzava 4K i HDR sa pojačanom brzinom procesora sa 1,6 na 2,1 ghz i dolazi sa hard diskom od 1T. Idealna konzola za vlasnike 4K televizora ne samo za igranje igara, gledanje blu ray filmova u 4K rezoluciji vec koriscenje VR aplikacija u 4K, sve ove opcije na ps4 čini ovu konzolu jedinstvenom na tržištu jer nudi mnogo više od konkurencije za skoro istu cenu, Playstation 4 Pro košta 400$.

Iznajmljivanje PS3 www.ps3iznajmi.com